“No podem evitar el pas del temps, però si podem viure’l d’una altra manera si procurem, sempre, il·lusionar-nos amb tot allò que fem en cada moment

L’any 1915, les il·lusions i inquietuds d’un grup de gent  del nostre poble, van fer que es fundés la Societat La Torre, sent encara actualment, l’entitat que fomenta i canalitza moltes de les activitats socials, culturals i d’esbarjo del nostre poble. Un cop més, el nostre sentiment de poble i la nostra voluntat de no voler perdre la nostra identitat, es fa palesa.

La gestió i administració desinteressada d’aquesta societat per part d’un grup de veïns, i l’aportació econòmica realitzada periòdicament per tots els habitants del poble, ens permet tenir certa autosuficiència i no dependre totalment del suport del municipi al qual pertanyem. 

Per una banda, podem mantenir les entitats del nostre poble, com la colla de diables o el ball de gitanes i, per l’altra, gaudir de diverses festes al llarg de l’any, com la festa de l’aniversari del Local a l’abril (que commemora la inauguració del nostre Local social), la Festa Major a l’agost (en honor a nostre patró Sant Salvador) i la festa del most a l’octubre (que celebra el final de la collita).